Winkelwagen
Supersnelle Levering: Binnen 24 uur*
Gratis verzending vanaf 50,-

SUP-Boards

Hoge kwaliteit, dubbellaags sup-boards

SUP
Keuze
hulp

Wil je ook wel eens met z’n tweeën, met een kind of hond, of met een kayak zitje op de sup? 

De SUP moet dan minimaal 80 cm breed zijn. Dan kom je op een 11’0 board uit. Om daarnaast nog een kayak zitje te kunnen bevestigen moet het sup-board uitgerust zijn met extra D-rings. Er zijn complete 11’0 Kraken SUP sets die aan deze specificaties voldoen, en waarbij ook direct het kayak zitje en de double-blade paddle meegeleverd worden. Bijvoorbeeld de Kraken Pro 11’0 of de Kraken Sky 11’0. Ook de Touring Sups van 31″ of breder zijn geschikt.

Al vaker op een board gestaan en toe aan iets snels? 

Kies dan sowieso voor één van de Touring Sups. Hoe smaller (de 28″ is het smalste) hoe meer stabiliteit-uitdaging en snelheid!

Weeg je meer dan 80 kg en wil je vooral gewoon een stabiel sup-board? 

Kies een SUP board dat breder is dan 80 cm, en langer is dan 320 cm. De 11’0 boards (11 foot) zijn dan een uitstekende keuze. Bijvoorbeeld de Kraken Pro 11’0 of de Kraken Sky 11’0. Kiezen voor maximale stabiliteit en is snelheid minder belangrijk? De Kraken Yoga SUP is een beste optie voor maximale stabiliteit vanwege zijn uitzonderlijke 34″ breedte!

Weeg je minder dan 80 kg? 

Kies een SUP board dat breder is dan 75 cm, en langer is dan 300 cm. De 10’0 boards (10 foot) zijn dan een slimme keuze. Bijvoorbeeld de Kraken Pro 10’0. Speciaal voor kinderen hebben we de Snapper SUP

 
Gratis Verzending

Op bestellingen boven de 50,- naar Nederland en België

Probleemloos Retour

30 dagen bedenktijd voor retournering

Snelle Levering

Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag geleverd

Whatsapp openen
1
Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?